Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün halı görmek

Rüyada yün halı görmek

Rüyada yün halı görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, bir bebek sahibi olunacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, zor zamanlar yaşayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ters giden olayların düzeleceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına işarettir.

Rüyada yün halı gördüyseniz:

  • Zamanız boşa harcamak yanlışlara neden olabilir.

Rüyada yün halı görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski yün halı görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada yün yatak yıkamak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Rüyada serili yün görmek kazalardan, belalardan korunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün ip görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, aşık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yün yelek görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalettir.

Rüyada temiz suda yün yıkamak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yün yastık görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments