Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün ıslamak

Rüyada yün ıslamak

Rüyada yün ıslamak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yün ıslamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada yün ıslamak rızkından ve gelirinden olacağına, bolluk içinde yaşanacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç ıslamak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bulgur ıslamak kurtuluşu bulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada yün bere görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yün yatak taşımak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada yün örgü görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun yünü kırkmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde yün yıkamak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sağlığın da bozulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments