Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün taşımak

Rüyada yün taşımak

Rüyada yün taşımak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün taşımak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, soysa çevrenizi veya iletişim ağınızda bulunan kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada yün yatak taşımak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayatının adeta cennete döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün taşımak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet eder.

Rüyada koyunun yününü görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada mavi yün ip görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, fakirlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mor yün görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, hidayete erip huzuru bulacağına alamet eder.

Rüyada yün bere görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet eder.

Rüyada yün ipler görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada koyun ve yün görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments