Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün çırptığını görmek

Rüyada yün çırptığını görmek

Rüyada yün çırptığını görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada yün çırptığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirin.

Rüyada yorgan yünü görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, işinde başarılı olacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu yün görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yün dövmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada kahverengi yün görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Rüyada kuzu yünü görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına inanılır.

Rüyada beyaz koyun yünü görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada yün kabartmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada yün yastık dikmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments