Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yazı yazmak

Rüyada kara yazı yazmak

Rüyada kara yazı yazmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, maddi olarak büyüyeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada kara yazı yazmak gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Rüyada kara yazı yazmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına inanılır.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine yorulur.

Rüyada hızlı yazı yazmak dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada okulda yazı yazmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynaya yazı yazmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada masaya yazı yazmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada mürekkeple yazı yazmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada havaya yazı yazmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments