Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm almak

Rüyada kara üzüm almak

Rüyada kara üzüm almak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, dayanışma içinde kalacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara üzüm almak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Rüyada kara kuru üzüm görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kara üzüm görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına delalettir.

Rüyada kara üzüm yemek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, içinin de rahat edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara üzüm toplamak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine yorulur.

Rüyada kuru kara üzüm görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulur.

Rüyada kara üzüm çalmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada taze kara üzüm görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kara üzüm yemek görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments