Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm asması görmek

Rüyada üzüm asması görmek

Rüyada üzüm asması görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sabit geliri olacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet eder.

Rüyada üzüm asması gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Rüyada üzüm asması dikmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz üzüm asması görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulur.

Rüyada üzümlü asma görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına delalettir.

Rüyada yeşil üzüm asması görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada asmadan siyah üzüm yemek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma üzüm toplamak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının çok düşeceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara üzüm asması görmek dua alacağına, hatalı yollara sapılacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asma üzüm görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments