Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara treni kaçırmak

Rüyada kara treni kaçırmak

Rüyada kara treni kaçırmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, ondan faydalanacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, adını kirleteceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kara treni kaçırmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Rüyada kara treni kaçırmak sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada kara tren görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Rüyada kara trene binmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada trenin kaçtığını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalet eder.

Rüyada tren kaçırmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada treni kaçırmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle tren yolculuğu yapmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet eder.

Rüyada trenin üstüne geldiğini görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments