Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara trene binmek

Rüyada kara trene binmek

Rüyada kara trene binmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kazancın artmasına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, şansının her zaman yaver gideceğine inanılır.

Rüyada kara trene binmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Rüyada kara trene binmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet eder.

Rüyada kara tren görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada kara treni kaçırmak verdiği emeklerin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine işaret eder.

Rüyada oyuncak trene binmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski trene binmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lunapark trenine binmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle trene binmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, iç sıkıntısına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada trenin üstüne binmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments