Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara tren görmek

Rüyada kara tren görmek

Rüyada kara tren görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara tren gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermeniz, dış görünüşünüze önem vermeniz durumunda stilinizi veya duruşunuzu beğenen kişiler ön plana çıkabilir.

Rüyada kara treni kaçırmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kara trene binmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, işlerinin karışacağına rivayet eder.

Rüyada kara tren görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan tren görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına delalettir.

Rüyada tren sürmek eşine değerli hediyeler alacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada tren raylarını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, daima önüne bakacağına işarettir.

Rüyada tren yolculuğu görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hızlı tren binmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, koltuğunun yükseleceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments