Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren kaçırmak

Rüyada tren kaçırmak

Rüyada tren kaçırmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, zafer elde edileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada tren kaçırmak gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada treni kaçırmak yapılan hataların düzeltileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tren kaçırmak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada trenin kaçtığını görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kara treni kaçırmak yokluk nedir bilmeyeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine delalet eder.

Rüyada tren yolunda oturmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, muradın olacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada trenin önünde gitmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin trene bindiğini görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada treni sürmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments