Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara tırmanmak

Rüyada kara tırmanmak

Rüyada kara tırmanmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, geniş rızık elde edeceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara tırmanmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kara tırmanmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, saygısını toplayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada dik yokuşu tırmanmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada gökdelene tırmanmak sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, gelirinin eksileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek ağaca tırmanmak çok tahsilli bir kişi olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada tele tırmanmak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere tırmandığını görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına inanılır.

Rüyada mağaraya tırmanmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments