Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara saplanmak

Rüyada kara saplanmak

Rüyada kara saplanmak alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kara saplanmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kara saplanmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, elinize para geçeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kara saplandığını görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet eder.

Rüyada kara saplı bıçak görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada buğday sapı toplamak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sapsız keser görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sabrettiğini görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sapı kırık balta görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatal saplandığını görmek rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments