Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acı patlıcan yemek

Rüyada acı patlıcan yemek

Rüyada acı patlıcan yemek kimseyle konuşmayacağına, kara kara düşünür olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, bir beladan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada acı patlıcan yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahale etmesini istemiyorsanız planlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada acı patlıcan yemek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru patlıcan dolması yemek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada patlıcan közlemesi yemek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ patlıcan yemek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada patlıcanlı yemek görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada patlıcanlı kebap yemek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada patlıcan salatası yemek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada kızarmış patlıcan yemek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments