Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara ördek görmek

Rüyada kara ördek görmek

Rüyada kara ördek görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kara ördek gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada kara ördek görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ördek görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ördek sesi duymak kırılan kalplerin tamir edileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek kurtarmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine rivayet eder.

Rüyada ördek bulmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada ördek kovalamak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde ördek görmek emeklerinin boşa gideceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek olmak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hep dinç ve genç kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments