Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kıl görmek

Rüyada kara kıl görmek

Rüyada kara kıl görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yeni işler alacağına, solan yüzünün güleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kıl gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada kara kıl görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kara pancar görmek çok sevineceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara lahana dolması sarmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada kara kurum görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kara kedi görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara erik yemek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, imkanlarının artacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi ve fare görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ölü kara böcek görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertleşerek moral bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments