Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırmalayan kedi görmek

Rüyada tırmalayan kedi görmek

Rüyada tırmalayan kedi görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına işarettir.

Rüyada tırmalayan kedi gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Rüyada tırmalayan kedi görmek dinden çıkacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, ailesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kedi tırmalaması görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işarettir.

Rüyada tır kamyonu görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine tabir olunur.

Rüyada tır kullanan birini görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşya yüklü tır görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments