Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tarafından tırmalanmak

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak daha çok çalışılacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, zor durumda bırakacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, yönlendireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanızda fayda var.

Rüyada kedi tarafından tırmalanmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada biri tarafından tırmalanmak günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada tırmalayan kedi görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi tırmalaması görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yavru kedi tırmalaması görmek kendi işinin başına geçeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada tırla seyahat etmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kişinin rahat edeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tır kazası görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments