Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortum rüzgarı görmek

Rüyada hortum rüzgarı görmek

Rüyada hortum rüzgarı görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sağlığını da kaybedeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada hortum rüzgarı gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada rüzgardan hortum görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına delalettir.

Rüyada hortum rüzgarı görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah rüzgar hortumu görmek başarıların çoğalacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına tabir olunur.

Rüyada hortum rüzgar görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgar hortumu görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işarettir.

Rüyada rüzgarlı hortum görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada çok rüzgar estiğini görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada ılık rüzgar görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments