Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortum toplamak

Rüyada hortum toplamak

Rüyada hortum toplamak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortum toplamak gördüyseniz:

  • Evde sıkıcı durumlar olabilir.

Rüyada hortum toplamak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada firtina hortumu görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, hasta ise şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada hortum olacağını görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla araba yıkamak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde hortum görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortum fırtına görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada hortum tsunami görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada hortumla evi sulamak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments