Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada faişe görmek

Rüyada faişe görmek

Rüyada faişe görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına alamet eder.

Rüyada faişe gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz ileride pişmanlık duyabileceğiniz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yeşil fasülye yemeği yemek çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, elindeki işi rayına oturtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fatıma anamızı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Rüyada fas ülkesini görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine inanılır.

Rüyada fatma ismi görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, saygınlık göreceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada fast food yemek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalettir.

Rüyada fatıma annemizi görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaşamına bakacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada fasülye çiçeği görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments