Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara köpek sevmek

Rüyada kara köpek sevmek

Rüyada kara köpek sevmek o işten ekmek yiyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kara köpek sevmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitereceksiniz.

Rüyada kara köpek sevmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, dayanışma içinde kalacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret eder.

Rüyada kara köpekten kaçmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kara köpek görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kara köpek öldürmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kara köpek görmek ekonomik gücün çoğalacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine yorulur.

Rüyada kara köpek görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kara köpek ısırması görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments