Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara eşek görmek

Rüyada kara eşek görmek

Rüyada kara eşek görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret eder.

Rüyada kara eşek gördüyseniz:

  • Bazı konuları savunmak veya ispatlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada kara eşek görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek etini yemek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada eşek dişi görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki eşek görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek öpmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada semersiz eşeğe binmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine yorulur.

Rüyada hamile eşek görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek tepmek başarılarının bir ömür süreceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments