Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara elmas görmek

Rüyada kara elmas görmek

Rüyada kara elmas görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara elmas gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada kara elmas görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elmas görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elmas saklamak yanlış işler yapacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Rüyada kaşıkçı elmasını görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işarettir.

Rüyada elmas yüzük vermek büyük aksilikler yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada elmas çalmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalettir.

Rüyada elmas topladığını görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments