Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara dana görmek

Rüyada kara dana görmek

Rüyada kara dana görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kara dana gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da önceden tahmin edilmesi zor gelişmeler sizin için yeni fırsatlar oluşturabilir.

Rüyada kara dana görmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana bacağı görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada canlı dana görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inek dana görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada dana kesildiğini görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dananın doğurduğunu görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dananın kaçtığını görmek güzel davetler alacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dana tarafından kovalanmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments