Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana bacağı görmek

Rüyada dana bacağı görmek

Rüyada dana bacağı görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hanesine huzurun dolacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada dana bacağı gördüyseniz:

  • Mevcut, iş, plan veya düzenlemeleri gözden geçirmeli gereken köklü değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada dana bacağı görmek mutluluğunun artacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada dana süsmek yüzünde güller açacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dananın konuştuğunu görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada pişmiş dana eti görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalettir.

Rüyada dana saldırısına uğramak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, karlı işler alacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalettir.

Rüyada evde dana görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulur.

Rüyada boğa dana görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada besili dana görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments