Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana tarafından kovalanmak

Rüyada dana tarafından kovalanmak

Rüyada dana tarafından kovalanmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, ruhen güzelleşeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada dana tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Rüyada dana tarafından kovalanmak kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana kovalaması görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada karga tarafından kovalanmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından kovalandığını görmek her zaman neşeli olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada düşman tarafından kovalanmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş biri tarafından kovalanmak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments