Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çukur görmek

Rüyada kara çukur görmek

Rüyada kara çukur görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulur.

Rüyada kara çukur gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada kara çukur görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada çukurdan kaçmak ekmeğinin artacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada toprağa çukur kazmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, işlerinin sarpa saracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukuru toprakla doldurmak güzel bir evliliğe, Allah’ın yolundan gideceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulur.

Rüyada uzun çukur görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukur yol görmek birikiminin artacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada çukura girmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada çok büyük çukur görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments