Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çanta taşımak

Rüyada siyah çanta taşımak

Rüyada siyah çanta taşımak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Rüyada siyah çanta taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada siyah çanta taşımak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşımak mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çanta taşımak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada sırtta çanta taşımak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kadın çantası taşımak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada elinde çanta taşımak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada para çantası taşımak yardımın alınacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul çantası taşımak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments