Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çanta hediye almak

Rüyada yeşil çanta hediye almak

Rüyada yeşil çanta hediye almak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, iş kaybı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çanta hediye almak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Rüyada yeşil çanta hediye almak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sosyal konumunun değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan çantası hediye almak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı çanta hediye almak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada çanta hediye edildiğini görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalet eder.

Rüyada birinden hediye çanta almak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden çanta hediye almak bütçesinin genişleyeceğine, çok yıpranacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah çanta hediye almak kimse ile tartışmayacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi çanta hediye almak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments