Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel çanta görmek

Rüyada çok güzel çanta görmek

Rüyada çok güzel çanta görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, kendisine ev alacağına delalettir.

Rüyada çok güzel çanta gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Rüyada güzel bir çanta görmek kısmetinin kapanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel çanta görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada poşet çanta kaybetmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada sırtta çanta görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk para çantası görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük çanta almak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada mavi çanta satın almak o masumların bedduasını alacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına inanılır.

Rüyada kahverengi çanta hediye almak geçirilen zor günlerin unutulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments