Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağmış olarak görmek

Rüyada kar yağmış olarak görmek

Rüyada kar yağmış olarak görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, her geçen gün sorunların artacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kar yağmış olarak gördüyseniz:

  • Size yapmak istemediğiniz şeyler yaptırmaya ya da bazı konularda yükler bindirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yazın yağan kar görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulur.

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kar yağarken uyumak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kar yağarken görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok kar yağmış görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kar yağmış dağ görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, müşterilerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada zamansız yağan kar görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar yağarken ağlamak ticaret adamı (kadını) olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments