Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağarken görmek

Rüyada kar yağarken görmek

Rüyada kar yağarken görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kar yağarken gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada mevsimsiz yağan kar görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, mal ve para biriktireceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada yağmış kar görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kar yağmış olduğunu görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar yağmış olarak görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar yağarken dua etmek başa iş açacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, zor durumda bırakacağına delalet eder.

Rüyada zamansız yağan kar görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kar yağarken izlemek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada pencereden kar yağmış görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments