Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazın yağan kar görmek

Rüyada yazın yağan kar görmek

Rüyada yazın yağan kar görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, rahatın ve konforun geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yazın yağan kar gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor.

Rüyada yazın yağan kar görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazın kar yağmasını görmek elinin bollaşacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin yarım kalacağına işarettir.

Rüyada yazın lapa lapa kar yağdığını görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yazın ortasında kar yağdığını görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yazın ortasında kar görmek geçiminin zorlaşacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazın kar yağması görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada yazın kışlık görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada yazın mont giymek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kötü sözler duyacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments