Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yağarken uyumak

Rüyada kar yağarken uyumak

Rüyada kar yağarken uyumak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, evindeki huzurun bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulur.

Rüyada kar yağarken uyumak gördüyseniz:

  • Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir.

Rüyada kar yağarken uyumak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz yağan kar görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada pencereden kar yağmış görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi çıkmazların biteceğine işaret eder.

Rüyada kar yağarken yürümek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağa kar yağmış görmek yüksek tahsil yapacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bolluk içine olacağına tabir olunur.

Rüyada kar yağarken araba kullanmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yağmış kar görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments