Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kar yağdığını görmek

Rüyada mavi kar yağdığını görmek

Rüyada mavi kar yağdığını görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, keder yaşayacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kar yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerin iptali sizi rahatlatabilir.

Rüyada mavi kar yağdığını görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada az kar yağdığını görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret eder.

Rüyada aniden kar yağdığını görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada ince kar yağdığını görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işarettir.

Rüyada kabeye kar yağdığını görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mayıs ayında kar yağdığını görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bahçeye kar yağdığını görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hidayete ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments