Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmış kar görmek

Rüyada yağmış kar görmek

Rüyada yağmış kar görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmış kar gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Rüyada kar yağarken denize girmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar yağmış olduğunu görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni yağmış kar görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kar ve yağmur yağarken görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulur.

Rüyada kar yağarken dua etmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına yorulur.

Rüyada çok kar yağmış görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yaptığı işte sivrileceğine inanılır.

Rüyada kar yağmış olarak görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kar yağarken araba kullanmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments