Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli dalgalı deniz görmek

Rüyada kirli dalgalı deniz görmek

Rüyada kirli dalgalı deniz görmek programların ve projelerin tutmayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, onlara hayrının dokunacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ona göre davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli dalgalı deniz gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Rüyada kirli ve dalgalı deniz görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli dalgalı deniz görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı kirli deniz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına inanılır.

Rüyada dev dalgalı deniz görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine rivayet eder.

Rüyada denizi dalgalı görmek ticarette öne geçeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine tabir olunur.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek çok mutsuz olacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet eder.

Rüyada büyük dalgalı deniz görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı berrak deniz görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments