Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece dalgalı deniz görmek

Rüyada gece dalgalı deniz görmek

Rüyada gece dalgalı deniz görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, komşularla ters düşüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada gece dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde yapacağınız değişiklik, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak şanslarla karşılaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada gece dalgalı deniz görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek bununla yüceleceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına alamet eder.

Rüyada denizin dalgalı olduğunu görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada temiz dalgalı deniz görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, umutlarını kaybedeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok dalgalı denizde yüzmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok dalgalı deniz görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denize girmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments