Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada bulanık ve dalgalı deniz görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına yorulur.

Rüyada dalgalı ve bulanık deniz görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı bulanık su görmek iş sahibi olacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, eşlerinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı denize girmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kurulu düzeninin olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments