Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üzerine düşmek

Rüyada kar üzerine düşmek

Rüyada kar üzerine düşmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kar üzerine düşmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada karlı dağdan düşmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine inanılır.

Rüyada kar suyuna düşmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işlerinin ağırlaşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet eder.

Rüyada kar içine düşmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üstüne düşmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada karlı yolda düşmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar üzerine düşmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kar çukuruna düşmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten denize düşmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, başka alanlara yöneleceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments