Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar kaymak

Rüyada kar kaymak

Rüyada kar kaymak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, iş yeri sahibi olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sermayesinin çoğalacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, gelirinin sürekli olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kar kaymak gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni yaklaşımlar muhtemel iş birlikleri açısından avantajlı konuma gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada karlı tepeden kaymak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar kaymak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulur.

Rüyada karlı dağda kaymak büyük zorluklar geçireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işaret eder.

Rüyada kar üstünde kaydığını görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karlı dağdan kaymak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna tabir olunur.

Rüyada kar üzerinde kaydığını görmek düzenin bozulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına inanılır.

Rüyada kar üzerinde kaymak oğlu evli ise boşanacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardan kaydığını görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sağlığın da bozulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments