Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının araba sürmek

Rüyada başkasının araba sürmek

Rüyada başkasının araba sürmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının araba sürmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada arabayı yokuşa sürmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, dertlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli araba sürmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, gelir kaybedeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta araba sürmek maddi gücünün eksileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı araba sürmek sorunların çözüleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah arabayı sürmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sisli yolda araba sürmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle araba sürmek bahtının da çok parlak olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınla araba sürmek şansının her zaman yaver gideceğine, aile saadetinin de artacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments