Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba almak araba sürmek

Rüyada araba almak araba sürmek

Rüyada araba almak araba sürmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada araba almak araba sürmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada cenaze arabası sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir araba sürmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada araba ve bisiklet sürmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada araba almak sürmek kötü ve zor günler yaşayacağına, sağlığının geri geleceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada acemice araba sürmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu yolda araba sürmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, dileklerinin kabul olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada arabayı geri sürmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada suda araba sürmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments