Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar üstünde kayak yapmak

Rüyada kar üstünde kayak yapmak

Rüyada kar üstünde kayak yapmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üstünde kayak yapmak gördüyseniz:

  • Size önem veren, yanınızda olmak isteyen, sizinle konuşmak veya sizi hissetmek için çaba gösteren kişiler olabilir.

Rüyada kar üstünde kayak yapmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, evlatlarından hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada buzda kayak yapmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Rüyada suda kayak yapmak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada karda kayak yapmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, elinin de bollaşacağına yorulur.

Rüyada dağda kayak yapmak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada denizde kayak yapmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle kayak yapmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kayağı yapmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments