Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar sis görmek

Rüyada kar sis görmek

Rüyada kar sis görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kar sis gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Rüyada kar sis görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada kar ve sis görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalettir.

Rüyada sis bulutu görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işaret eder.

Rüyada havayı sisli görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada büyük sis görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siste yürümek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, mekân değiştireceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sisli dağ görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sis bombası görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments