Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havayı sisli görmek

Rüyada havayı sisli görmek

Rüyada havayı sisli görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada havayı sisli gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı konuşturmalısınız.

Rüyada sisli havada araba kullanmak giderlerin artış göstereceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada havayı sisli görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sisli hava görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sis hava görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada havada sis görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işarettir.

Rüyada siste yürümek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada kar sis görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sis içinde kalmak sağlıklı ve zinde olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments