Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sisli dağ görmek

Rüyada sisli dağ görmek

Rüyada sisli dağ görmek her şeyin yenileceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, güzel işler yapacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada sisli dağ gördüyseniz:

  • Sizden haber veya bilgi talebinde bulunmayan kişilere bilgi aktarmanızın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada sisli dağ görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına rivayet eder.

Rüyada dağda sis görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi anlamda feraha ermeye alamet etmektedir.

Rüyada sisli bulut görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, iyiliğe ve güzelliğe, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sisli havada araba kullanmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sisli yolda araba görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sis hava görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada sisli görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sis ve yağmur görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments