Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siste yürümek

Rüyada siste yürümek

Rüyada siste yürümek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada siste yürümek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada siste yürümek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sisli dağ görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada denizi sisli görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada sisli orman görmek borçlanılacağına, hayatına bakacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sisman insan görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, her zaman şükür içinde olacağına işaret eder.

Rüyada havada sis görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği birini kırmaya yorulmaktadır.

Rüyada sisli deniz görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet eder.

Rüyada duman sis görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, işinde itibar edineceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments