Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar çiçeği görmek

Rüyada kar çiçeği görmek

Rüyada kar çiçeği görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, o masumların bedduasını alacağına, işbirliği içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kar çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Rüyada kar üzerinde çiçek görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kar içinde çiçek görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kar çiçeği görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalet eder.

Rüyada kar ve çiçek görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kar üstünde çiçek görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işaret eder.

Rüyada karnına kurşun yemek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine tabir olunur.

Rüyada kış kar görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada karnında kedi görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments